Slide Het
sterrenteam
achter Fruity Fruits

Vers van het land, vers in de hand

Kwaliteit

Kwaliteit is voor ons het belangrijkste uitgangspunt in alles wat wij doen! Of dit nu gaat om groente en fruit online bestellen, de service die wij verlenen of de levering aan huis. Fruity Fruits staat garant voor topkwaliteit! Topkwaliteit die wij inhoud geven met het selecteren van de beste verse groente en het mooiste fruit, een persoonlijke service van bestellen tot levering aan de deur en gevraagd en ongevraagd meedenken met onze klanten.

Duurzaamheid

Zonder duurzaamheid geen toekomst! Wij zijn ervan overtuigd dat alleen een duurzame dienstverlening op de lange termijn levensvatbaar is. Elke stap van Fruity Fruits proberen wij te verduurzamen om de impact op het milieu te minimaliseren. Dit geven wij inhoud door enkel lokaal in te kopen, geen voorraad te houden en ook de routes slim te plannen. Hiermee dragen wij bij aan verlaging van de voedselverspilling, beperken wij de CO2-uitstoot en leveren wij bijdrage aan een gezonde eetcultuur!

Service

Dit alles doen we om een lach op ieders gezicht te toveren. Service is Fruity Fruits, en Fruity Fruits is service. Wij staan van blije gezichten en positiviteit, die u een echte persoonlijke beleving geven! Onze energie, onze karakters en onze verse producten, dat moet u proeven.
Wij zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk groente en fruit online bestellen kan. Wij bieden u een breed assortiment, daarnaast een eenvoudig betaalsysteem en persoonlijke bezorging tot aan uw voordeur.

Ons team

Jurian Koevoets

Jurian Koevoets

Het Rekenwonder

Het financiële meesterbrein van het team. Jurian zorgt ervoor dat de cijfers kloppen, dat facturen en offertes op tijd de deur uit gaan en dat Fruity Fruits doelgericht, maar ook stapsgewijs door kan blijven groeien. Ook is Jurian vaak aan de deur te bewonderen en dan is één ding zeker. Je sluit de deur niet zonder een leuk praatje gemaakt te hebben!

Floris Boeije

Floris Boeije

De Aanpakker

Floris, in een zin? Niet lullen maar poetsen. Een echte doener die absoluut onmisbaar is in ons team. Zorgt ervoor dat de klusjes waar de meeste personen niet zoveel trek in hebben gedaan worden. De vroege vogels onder ons hebben kans dat ze hem op de weg voorbij zien flitsen. Vaak staat hij al rond 06:00 de inkopen te doen!

Nicky Kos

Nicky Kos

De Ondernemer

Aan creativiteit geen gebrek in ons team, want Nicky is instaat om Fruity Fruits telkens weer vernieuwend te maken met zijn persoonlijke inzichten. Het onderhouden en verbeteren van de webshop is een taak die hem op het lijf is geschreven, een goede reden voor de rest van het team om zich hier niet mee te bemoeien!

Jelle Boeije

Jelle Boeije

De Verbinder

Mocht je denken dat ik een foto van Floris gekopieerd hebt, nee hoor. Dit is de tweelingbroer van Floris. Jelle is een echte teamspeler met zijn hart op de juiste plek. Bij hem staat de klant zowel op plek 1, 2 als 3. Mocht je ooit een op- of aanmerking hebben? Meld deze bij Jelle, ik weet zeker dat hij er alles aan doet om u tevreden te stellen!

Fruity Fruits vanaf de start

Een idee werd werkelijkheid

Aan het begin van de coronacrisis in 2020 is Fruity Fruits ontstaan. In onze eigen kringen merkte we dat er angst heerste, angst om naar supermarkten te gaan. Als vier jonge jongens besloten wij ons steentje bij te dragen in de vorm van een groenten en fruit bezorgservice.
Het idee ontstond op een vrijdagavond, op zaterdagochtend reden we bij een aantal leveranciers langs om te kijken hoe het inkopen in zijn werk ging en die maandag erop hadden wij onze eerste bestelling. Wát een kick gaf dit!
Hierna stonden we iedere ochtend in de groothandel om onze klanten te voorzien van de beste groenten en het mooiste fruit.
Eind augustus begonnen onze studies weer en besloten we te stoppen met Fruity Fruits. In een paar maanden tijd mochten we meer dan 400 klanten helpen en hadden we ons steentje bijgedragen aan de maatschappij.

Een frisse herstart

December 2020 begon het weer te knagen. We mistte het bedienen van klanten en het ondernemen. In de tijd dat we gestopt waren kregen we velen berichten van klanten en bedrijven die vraag hadden naar onze dienst. Ze mistte het wekelijkse praatje aan de deur en de mooie fruitboxen die we bezorgden. We besloten om de tafel te gaan zitten en het kostte dan ook niet lang om te concluderen dat we niet konden wachten om weer te beginnen met Fruity Fruits. Want wát een plezier hadden we in het ondernemen en het helpen van klanten.

Over één punt waren we het eens, het moest professioneler. Vervolgens zijn we in gesprek gegaan met leveranciers, zijn aangesloten bij het ‘Webshop Keurmerk’, hebben een fantastische webshop gebouwd en hebben al onze bedrijfsprocessen geoptimaliseerd.
Dit zorgt ervoor dat het inkopen, bezorgen en het bestellen voor de klant vanaf nu velen malen efficiënter gaat en u als klant zal genieten van onze service en kwaliteit.

Online AGF-producten

Fruity Fruits staat voor service & kwaliteit. Wij komen niet enkel om de producten af te leveren, maar zijn benieuwd naar hoe het met u gaat en wat wij kunnen doen om u nóg beter van dienst te zijn. Wij doen er alles aan om u te voorzien van de best mogelijke AGF-producten. Wij hopen u niet alleen klant te maken, maar ook Fruity Fan!